2.01 Este considerat membru al miscarii cel ce a completat formularul                              .

formularul de inscriere

2.02 Membrii miscarii raspund in fata Consiliului Judetean al miscarii din judetul unde locuiesc.

2.03 Membrii miscarii se angajeaza sa respecte principiile, idealurile si ierarhia miscarii, sa ajute la recrutarea de noi membri, sa promoveze miscarea, sa participe la diverse actiuni atunci cand sunt convocati.

2.04 Pentru pastrarea armoniei si bunei intelegeri, membrii miscarii trebuie sa evite cu orice pret eventuale conflicte cu alti membri. In acest scop, se va evita orice discutie contradictorie intre membrii miscarii in spatiul public (inclusiv pe retelele de socializare). In cazul in care un membru al miscarii nu este de acord cu o pozitie publica (replica, atitudine, comentariu) a altui membru, acesta ii va atrage atentia in privat sau pur si simplu se va abtine de la orice comentariu (‘’legea tacerii – evitarea oricarui conflict’’), in niciun caz membrii nu isi vor atrage atentia unul altuia si nu se vor contrazice in public, fie ca vorbim de mediul virtual, fie ca vorbim de cel real. Incalcarea acestei reguli poate duce la excluderea din miscare. 

2.05 Un membru al miscarii nu poate face parte dintr-un partid politic si nu poate sustine public un partid politic cu care miscarea noastra nu are o intelegere in acest sens.

2.06 Miscarea noastra este una crestina, asadar membrilor nu le este permis sa loveasca in Biserica, in invataturile, obiceiurile si traditiile crestine.

2.07 Membrii care refuza in mod repetat sa participe la eforturile si activitatea miscarii vor fi eliminati din miscare.