1.01 Organul suprem al miscarii este Consiliul National. Din Consiliul National fac parte liderul si alti reprezentanti ai miscarii.

1.02 Judetele tarii vor fi impartite in regiuni in felul urmator:

  
 • Muntenia: Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ilfov, Bucuresti, Buzau, Ialomita, Calarasi, Braila​

  Transilvania: Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna

  Moldova: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati

  Oltenia: Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Olt

  Banat: Timis, Caras-Severin

  Dobrogea: Constanta, Tulcea

  Crisana: Arad, Bihor

  Bucovina: Suceava, Botosani

  ​Maramures: Satu Mare, Maramures

   

1.03 Fiecare regiune (constituita conform alineatului 1.02) va fi condusa de un Consiliu Regional, aflat in subordinea Consiliului National. Consiliul Regional va fi condus de un lider regional alaturi de liderii judetelor aflate in subordine.

1.04 Fiecare judet va fi condus de un Consiliu Judetean, aflat in subordinea Consiliului Regional. Din Consiliul Judetean vor face parte liderul judetean si reprezentantii din judetul respectiv.

1.05 In fiecare judet exista reprezentanti ai Rezistentei, membri care cunosc regulamentul, idealurile si principiile miscarii si care participa la conducerea si organizarea miscarii in judetul respectiv. Reprezentantii fac parte din Consiliul Judetean al judetului unde activeaza.

1.06 Membrii din fiecare judet al tarii raspund in fata Consiliului Judetean al miscarii din judetul in care locuiesc.

1.07 Atentie! Miscarea noastra nu este una militara ori paramilitara! Scopul miscarii nu este unul militar ori paramilitar! Actele de violenta, perturbarea ordinii si linistii publice, incalcarea legii NU VOR FI TOLERATE!